Partner:Lexoje.Com & Blog.Shqypnia.Ch
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Partner:Lexoje.Com & Blog.Shqypnia.Ch

.

ForumLatest imagesKërkoRegjistrohuidentifikimi

Alonso: Liverpooli më i mirë se United

Shko poshtë 
AutoriMesazh
.xPeC
WebMaster
WebMaster

Alonso: Liverpooli më i mirë se United Empty
MesazhTitulli: Alonso: Liverpooli më i mirë se United   Alonso: Liverpooli më i mirë se United Icon_minitimeSat Mar 28, 2009 6:56 am

Rezultatet nga përballjet ndërmjet Manchester United dhe Liverpool këtë sezon tregojnë se ekipi nga Anfield është më superior krahasuar me ekipin nga Old Trafford, thotë Xabi Alonso.
Mesfushori spanjoll thotë se United ende është favorit për të fituar titullin e Premierligës, por ndodhitë në dy javët e fundit e kanë rihapur garën.

Liverpooli ka mposhtur dy herë Manchesterin këtë sezon. Së pari në Anfield me rezultat 2-1, dhe së fundi në Old Trafford me rezultat të thellë 4-1.

“Ne mund ta fitojmë Premierligën. Është më e mundshme se një muaj më parë kur ishim shumë pikë prapa. Liverpooli ka dëshmuar këtë sezon se është superior në krahasim me United në dy përballjet në mes ekipeve”, ka thënë Alonso,

“Askush nuk mund ta mohojë këtë, por tash është një garë e vërtetë për titullin. Nuk është e pamundur të imagjinojmë se ne mund t’i fitojmë të gjitha tetë ndeshjet e mbetura, ndërsa United të humbë në dy”, ka shtuar spanjolli.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Alonso: Liverpooli më i mirë se United
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Liverpooli ofron €16m për Silvan

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Partner:Lexoje.Com & Blog.Shqypnia.Ch :: Bisedime dhe Argëtim :: Lajmet e Reja :: Sporti-
Kërce tek: